Detotaalinstallateurvoorderegio'sRijnmond,Haaglanden,WestlandenHoekvanHolland

Woning aanpassingen

Woning aanpassingen

Woningen van ouderen, hulpbehoevende en mindervaliden wijken in de beginfase veelal niet af van doorsnee woningen. Om deze woning toch geschikt te maken voor deze belangrijke groep mensen dienen er kwalitatieve aanpassingen gedaan te worden zodat ook hier het optimale leefcomfort bereikt kan worden.

De Tournier Installatie Groep is gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor ouderen, hulpbehoevende en mindervaliden. Wij werken uitsluitend met A - klasse materialen die naast de ergonomie ook uitblinken op het gebied van veiligheid. Ook bij de montage wordt er rekening gehouden met het belang van de veiligheid en degelijkheid van de voorzieningen.

Het assortiment dat wij aanbieden is uitgebreid. Naast functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs is er ook gedacht aan de vormgeving. Alle materialen zijn netjes afgewerkt en blinken vooral uit op het gebied van veiligheid. Onze monteurs kennen de juiste montage voorschriften en zullen samen met u kijken naar de meest praktische en verantwoorde montageplaats.

Voor vrijblijvende informatie en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.