Detotaalinstallateurvoorderegio'sRijnmond,Haaglanden,WestlandenHoekvanHolland

Water, Gas en CV

Water, Gas en CV

De Tournier Installatie Groep voert alle voorkomende werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden uit aan kleine en grote water, gas en CV installaties. Door jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij zowel uit de voeten met oude als nieuwe installaties.

Water

Waterinstallaties zijn er in veel verschillende uitvoeringen, van een normale installatie in een woning tot aan een grote en veelal complexe installatie bij specialistische bedrijven of grote gebouwen. Mede door onze jarenlange ervaring en de juiste kennis zijn wij in staat om goede adviezen te geven op dit gebied. Daarnaast bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw water installatie. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, de aanleg van een nieuwe installatie of de complete renovatie.

Gas

Als erkend en gediplomeerd installatie bedrijf kunnen en mogen wij werken met ieder type gasinstallatie. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden, periodiek onderhoud en reparaties.

CV

Op het gebied van CV installaties zijn er legio werkzaamheden te bedenken. Uiteraard heeft iedere installatie een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig om de levensduur te verlengen en de kans op uitval te verkleinen. Daarnaast is het van belang om kleine problemen tijdig op te lossen, op deze manier zorgt u er voor dat de schade in de meeste gevallen beperkt blijft. Ook voor de aanleg van nieuwe installaties en de renovatie van bestaande installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren lange ervaring en de benodigde kennis kunnen wij u voorzien van een goed advies op het gebied van rendement en kunnen wij u tevens adviseren bij het kiezen van de juiste ketel, boiler en radiatoren.

Onderhoud

Water, Gas en CV installaties vragen om onderhoud. Ondanks het feit dat leiding netwerken steeds onderhoud vriendelijker worden blijft het van belang om regelmatig preventief te controleren, met name bij een gas installatie. Verder is het raadzaam om technische apparatuur zoals branders, ketels, boilers en hydrofoors regelmatig te onderhouden. Hiermee kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen en uitval voorkomen.

De Tournier Installatie Groep biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.